Vakmanschap en communicatie

Cruciaal is de combinatie van het vakmanschap van onze hoveniers met de organisatorische en contactuele kwaliteiten van de projectleiders. Het werken in de openbare ruimte, onder het steeds kritischer oog van steeds mondiger burgers en de samenwerking met uiteenlopende partijen, overheden en belangenverenigingen vereist een correctheid en transparantie die bij Berkelgroen tot een vanzelfsprekendheid is geworden.

Berkelgroen-Vakmanschap

Particulieren

Steeds meer wordt de tuin het verlengstuk van de woning. Een plek om te genieten en de seizoenen te beleven. Daarom is het van belang om uw tuin zo vorm te geven dat hij past bij uw manier van leven.

Bedrijven

Een ziekenhuis, bedrijvenpark, gemeentehuis of een multifunctioneel centrum. Stuk voor stuk zijn het panden waarin de gebruikers of bewoners een belangrijk deel van hun tijd doorbrengen.

Projectontwikkeling

Net als bij de ontwikkeling van een gebouw is ook bij de inrichting van buitenruimte een plan van eisen de ideale manier om te komen tot een functioneel, representatief en bevredigend eindresultaat.

Samenwerking

Wietse Wes van Berkelgroen uit Lochem en Gerwin Ordelmans van Visschedijk Hoveniers uit Hengelo slaan de handen definitief in elkaar door een strategische samenwerking aan te gaan.